#Nieuws

24.04.2024

Werktuig PPO: bijdrage digitale transformatie

Dien via Werktuig PPO een aanvraag in voor een bijdrage aan de kosten voor specifieke professionele ontwikkeling van je personeel in het kader van digitale transformatie.


Je hebt nu de mogelijkheid om via Werktuig PPO een aanvraag in te dienen voor een bijdrage aan de kosten voor specifieke professionele ontwikkeling binnen het kader van digitale transformatie voor je personeel. Deze financieringsmogelijkheden bieden flexibiliteit, waardoor je zelf kunt bepalen welk trainings- of opleidingsprogramma het meest geschikt is voor jouw situatie en onderneming. Zelfs trajecten zoals peer-to-peer learning en training on the job komen in aanmerking voor cofinanciering.


Eenvoudig aanvraagproces

Het aanvraagproces is eenvoudig en toegankelijk via Werktuig PPO. Voordat je de aanvraag indient, moet je ervoor zorgen dat je de benodigde informatie paraat hebt, zoals het aantal medewerkers dat aan het programma zal deelnemen en een offerte van de geselecteerde opleidingspartner. Na het indienen van de aanvraag zal het team van Werktuig PPO er binnen 5 werkdagen mee aan de slag gaan.


Foto: Umberto (Unsplash)