#Vacatures

De Ronners

Projectmanager

19.04.2024 - 14.05.2024


Fulltime / Parttime, Vast


Rotterdam


Per 1 juni a.s. zoekt studio de Ronners een enthousiaste projectmanager. In onze dynamische studio speel je een cruciale rol in het leiden van uitdagende projecten. Samen met je collega-projectmanager werk je aan het de totstandkoming van projecten, van communicatie met klanten tot het stimulerend aansturen van ons internationale ontwerpteam.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid? Heb je ervaring met maatschappelijke en culturele projecten en ben je in staat om zelfstandig te werken terwijl je het overzicht en structuur behoudt? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wie zijn wij?

Studio de Ronners is een creatief agency opgericht door de broers Arwen en Matthijs Ronner. We ontwikkelen visuele identiteiten voor toonaangevende musea, culturele instellingen en zakelijke en non-profitorganisaties. Ons portfolio is breed en divers, en we combineren artistieke en strategische inzichten om sterke en onderscheidende identiteiten te creëren.

Met ons negenkoppige internationale team van getalenteerde ontwerpers, gevestigd in Rotterdam, Groningen en Antwerpen, streven we naar een perfecte balans tussen Nederlandse lef en Belgische finesse.


Wat ga je doen?

Als projectmanager ben je de schakel tussen onze ontwerpers, klanten en andere betrokken partijen. Je optimaliseert communicatie en processen om tot het best mogelijke creatieve product te komen. Je begrijpt creatieve processen, schrijft projectvoorstellen en offertes, en zorgt voor een gestroomlijnd en efficiënt verloop van onze projecten met aandacht voor budget en deadlines.


Wie ben jij?

Concreet beschik je over de volgende eisen en vaardigheden:


  • Je hebt minimaal 2-5 jaar ervaring als projectmanager, bij voorkeur in de
creatieve sector
  • Je hebt affiniteit met kunst, cultuur en design
  • Je bent ondernemend, resultaatgericht, vasthoudend en proactief;
  • Je schakelt snel, bent oplossingsgericht, flexibel en stressbestendig;
  • Je bent sociaal, toegankelijk en communiceert helder.
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels
  • Je bent 4 dagen per week beschikbaar
  • HBO / WO werk- en denkniveau
  • Je bent bekend met verschillende programma’s zoals; Word, Excel, Keynote,
 Simplicate, Dropbox, etc
  • Woonachtig in Rotterdam en omgeving

Wat bieden wij?

Een positie binnen een toonaangevend ontwerpbureau met een ambitieus en getalenteerd team. Bij ons krijg je de kans om directe invloed uit te oefenen, zichtbaar design te creëren en ruimte om te groeien. Wij bieden een competitief salaris en zijn bereid de reiskosten te bespreken.


Interesse?

Herken jij jezelf in deze beschrijving? Stuur dan vóór 14 mei je CV en motivatiebrief naar apply@deronners.nl. Bij interesse nodigen we je graag uit voor een gesprek. Studio de Ronners moedigt kandidaten met diverse achtergronden en identiteiten aan om te solliciteren. Voor vragen kun je contact opnemen met Arwen of Matthijs via apply@deronners.nl, arwen@deronners.nl of matthijs@deronners.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.