#Vacatures

Delta3

DTP’er

10.04.2024 - 08.05.2024


Fulltime / Parttime


Den Haag


Delta3 is een grafisch ontwerpbureau in Den Haag. Samen met andere branche-gerelateerde bedrijven zijn we gevestigd in de creatieve hotspot LabS55. Onze studio zet zich dagelijks in voor haar opdrachtgevers: onderwijsinstanties en overheden zoals ministeries, provincies, gemeenten en uitvoeringsorganisaties zoals Rijkswaterstaat, AFM, NIPV, Brandweer Nederland, Kamer van Koophandel en TNO.


We zijn op zoek naar een DTP’er met ruime ervaring in het opmaken van (digitale) communicatiemiddelen, zoals brochures, rapporten, folders, posters, infographics, etc.  
Het is belangrijk dat je minimaal 3 jaar ervaring hebt in het technisch opmaken binnen bestaande stramienen en huisstijlen. Daarvoor moet je tevens de Nederlandse taal in woord en geschrift goed beheersen. Nauwkeurig werken is een must want voor de overheden leveren wij de pdf’s digitoegankelijk op (WCAG 2.1 AA). Heb je ervaring met digitoegankelijk opmaken dan is dat een pré.


Ben jij die ene enthousiaste, ambitieuze, nauwkeurige en creatieve duizendpoot die wij zoeken? Hebben de traditionele programma’s zoals Indesign, Illustrator en Photoshop voor jou geen geheimen meer? Kan je ook nog eens goed samenwerken en houd jezelf op de hoogte van ontwikkelingen in ons vakgebied? Dan ben jij wellicht - pardon: waarschijnlijk - de persoon waarnaar wij op zoek zijn.


Wat willen wij?

  • Afgeronde grafische opleiding en werk- en denkniveau op mbo of hbo

  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring, waaronder:

  • Aantoonbare ervaring met Indesign, Illustrator en Photoshop

  • Aantoonbare ervaring met digitoegankelijkheid (WCAG 2.1AA) is een pré

  • Je bent woonachtig in de regio Haaglanden

  • Je hebt geen 9 to 5 mentaliteit

  • Je Nederlands is goed in woord én geschrift 


Wat bieden wij?

Een leuke uitdagende baan bij een gezellig, groeiend bureau. Je werkt in teamverband met creatieve collega’s in een informele sfeer op een inspirerende locatie. Je werkt 32 - 40 uur per week en ontvangt een marktconform salaris.


Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd? Laat het weten! Stuur ons je cv en (creatieve) motivatiebriefbrief, ter attentie van Eric Salomons.