Adverteren

Alle advertentiemogelijkheden in de media van de BNO op een rij. 


Adverteren op bno.nl

De website bno.nl wordt maandelijks bezocht door ruim 37.000 unieke bezoekers. Zij vinden hier informatie over ontwerpen, ontwerpers, de aangesloten leden en het lidmaatschap van de BNO. 

De site bevat artikelen over ontwerpen en ondernemen, en creatief werk van ontwerpers en ontwerpbureaus. Ook biedt de site nieuws, een agenda met activiteiten en cursussen, zakelijk en juridische tips en bedrijfsmatige documenten, speciale aanbiedingen en ledenvoordeel, vacatures en stages.


Adverteren in Dd Magazine of Yearbook

Dd, Dutch designers Magazine duikt in de wereld van designers en de creatieve community om hen heen. Wie zijn zij, hoe denken ze en wat fascineert ze? Hoe runnen ze hun creatieve business? Welk werk maken ze en waarom, en hoe verloopt hun creatieve proces?

Dd, Dutch designers Yearbook biedt daarnaast een terugblik op het afgelopen jaar en aandacht voor gelauwerde ontwerpers en nieuwe talenten.

Beide publicaties zijn een uitgave van de BNO, en worden gratis verspreid onder BNO-leden. Het tijdschrift verschijnt eenmaal per jaar in een oplage van 3.400 stuks, gevolgd door het meertalige jaarboek in een extra hoge oplage. De publicaties zijn ook te koop in een select aantal boek- en museumwinkels of op onze site.


Adverteren in onze mailings 

De BNO verstuurt wekelijks een nieuwsmail met relevante artikelen, het laatste nieuws, bijzondere activiteiten, zakelijke en juridische tips, aanbiedingen, een agenda en een vacature-overzicht.

De nieuwsmail wordt gelezen door professioneel ontwerpers en personen met interesse in de ontwerpbranche, het vak en de vereniging. De mail heeft ruim 6.000 unieke ontvangers (waarvan ca. 4.000 BNO-leden) en verschijnt vrijwel wekelijks (ca. 40 tot 50 keer per jaar).


Vacatures of stages plaatsen op bno.nl

Zoek je een nieuwe medewerker of partner voor je bedrijf? Wil je tijdelijke over- of ondercapaciteit oplossen? Is er plaats voor een stagiair(e)*?

Het aanbod van vacatures en stages is een van de meest gebruikte onderdelen van de BNO-site, die maandelijks wordt bezocht door ruim 20.000 unieke bezoekers.

BNO-leden met een bureaulidmaatschap plaatsen vacatures gratis. 

*Ben je op zoek naar een stagiair(e)? Dan adviseren wij een stagevergoeding van minimaal 350 euro p/m.


Sponsor worden van de BNO

Wij nodigen uiteraard iedereen die de ontwerpwereld een warm hart toedraagt uit om ons te ondersteunen als sponsor. Om het makkelijk te maken hebben wij daarvoor een aantal sponsorpakketten samengesteld. Daarbij is een keuze te maken uit hoofdsponsor, sponsor en subsponsor.

Stay tuned!

Zin in een wekelijkse Dd News? Meld je aan op onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van alles wat er gebeurt in de creative wereld.


Schrijf je in!