#Educatie

Mentoring

Loop je met vragen rond? Wil je eens sparren met een collega? Dan is een gesprek met een BNO-mentor een goed idee.


Als ontwerper, illustrator of interieurarchitect verdien je je brood met je creatieve talent. Soms kom je echter situaties tegen waarover je graag wilt praten met iemand die jouw vakgebied en de ontwerppraktijk goed begrijpt. Een mentor kan je in dergelijke gevallen verder helpen, omdat hij of zij zowel creatief als zakelijk in vergelijkbare situaties heeft verkeerd en ervaringen met jou kan delen. Als BNO-lid hoef je niets te betalen voor een mentorgesprek.


Nieuwe impuls

Een mentor is vooral waardevol wanneer je je carrière een nieuwe impuls wilt geven. Het vermogen om met een frisse blik naar je eigen professionele praktijk te kijken is daarbij essentieel.

BNO-mentoren zijn inspirerende professionals uit diverse vakgebieden binnen de ontwerpsector. Zij zijn bereid om hun kennis, ervaringen en soms zelfs hun netwerk te delen.


Plus

Wij raden je aan om naast de mentorgesprekken ook een afspraak te maken met een medewerker van BNO Advies. Die kan je precies vertellen hoe je bepaalde zaken het beste kunt aanpakken.


Links

Bekijk hier alle mentoren


Alle mentoren

Hoe?

Wil je een mentorgesprek aanvragen?

Stuur een aanvraag met een link naar je website of portfolio naar educatie@bno.nl. Indien je al weet met welke mentor je graag wilt spreken en welke onderwerpen je wilt bespreken, vermeld dit dan in je e-mail. Op basis daarvan bepaalt de mentor of hij/zij jou kan helpen. Als je moeite hebt met het kiezen, staan wij klaar om je te helpen.

Nadat we je aanvraag hebben ontvangen, zullen we deze beoordelen en zorgen we ervoor dat een afspraak wordt ingepland. De exacte datum, locatie en tijd worden in overleg vastgesteld. De wensen van de mentor zijn daarbij leidend. In principe gaat het om één gesprek, maar het is natuurlijk mogelijk om een vervolgafspraak te regelen, hoewel we daarbuiten blijven.


Kosten

BNO Mentoring is alleen beschikbaar voor leden. Er zijn geen kosten aan verbonden

Aanvragen