Partners

We werken graag samen. Dankzij onze partners zijn we nog beter in staat onze taken uit te voeren, en Dutch designers het podium te geven dat ze verdienen.


Het werkveld van onze partners loopt uiteen: van designprijzen tot evenementen, en van subsidieverlening tot belangenbehartiging. Een overzicht van de partijen waarmee wij samenwerken.


Pictoright

Pictoright is een stichting die mede opgericht is door de BNO en opkomt voor de auteursrechten van illustratoren, ontwerpers, fotografen en beeldend kunstenaars, kortom visuele makers in Nederland.

Meer info

Dutch Design Foundation

Dutch Design Foundation (DDF) biedt designers daarom kansen, ondersteuning, publiciteit en een platform aan de hand van grote en kleine evenementen, exposities, talks, prijzen en debatten.

Meer info

Dutch Design Week

Dutch Design Week is het grootste designevenement van Noord-Europa dat werk en concepten van ruim 2600 ontwerpers aan meer dan 350.000 bezoekers uit binnen- en buitenland presenteert.

Meer info

European Design Awards

De European Design Awards zijn een samenwerking tussen ruim twintig Europese designmagazines, -sites en -blogs, waaronder Dd, Dutch Designers Magazine, een uitgave van de BNO.

Meer info

Dutch Design Awards

De Dutch Design Awards, een initiatief van de BNO en DesignLink, beloont het beste op het gebied van Dutch design en brengt winnaars onder de aandacht bij vakgenoten, pers en het grote publiek.

Lees meer

Best Verzorgde Boeken

Jaarlijks leggen Nederlandse uitgevers, ontwerpers en drukkers 300 à 400 boeken voor aan een vijfkoppige jury die vervolgens de Best Verzorgde Boeken selecteren.

Meer info

Stichting Stokroos

Stichting Stokroos ondersteunt beeldend kunstenaars en ontwerpers in hun ontwikkeling en bij projecten.

Meer info

Goede Doelen Fonds

Het Goede Doelen Fonds van ASF biedt financiële ondersteuning aan initiatieven van organisaties en individuen die het leven en werken van mensen in de grafimedia of journalistiek verbeteren.

Meer info