Vacatures plaatsen

Ben jij op zoek naar een nieuwe medewerker voor je bedrijf? Heb je een ontwerpstage in de aanbieding? 


Met een vacature op de website bno.nl bereik je een zeer diverse doelgroep van ontwerpers, vormgevers, illustratoren, dtp'ers, account- en projectmanagers, strategen, adviseurs en andere creatieve ondernemers, professionals en studenten. 


Het aanbod van vacatures en stages is een van de meest gebruikte onderdelen van de BNO-site, die maandelijks wordt bezocht door ruim 25.000 unieke bezoekers.


Looptijd

De looptijd van een vacature is 4 weken.


Tarieven

  •  BNO-leden met een bureaulidmaatschap: gratis

  • Overig: 300 euro (exclusief 21% BTW)

  • Het plaatsen van stages is gratis, maar we stellen wel als voorwaarde voor plaatsing dat er sprake is van een redelijke stagevergoeding.


Specificaties

Tekst: gebruik ca. 500 woorden (tip: gebruik alinea's en kopjes)

Profielfoto

Voor de profielfoto vragen wij om een vierkant beeld (600x600 pixels, 150dpi). Over het algemeen wordt hier niet het logo van jouw bedrijf gebruikt maar een sfeerfoto uit het kantoor. Profielfoto’s met sfeerfoto’s komen in aanmerking voor plaatsing in onze wekelijkse nieuwsmail en op onze homepage. Toch liever je logo? Dan niet op een witte achtergrond! 

Overig beeld/video

In de lopende tekst kun je extra foto’s en video’s plaatsen. Denk aan foto’s van het bureau, het team, etc. Voor de liggende foto’s hanteren wij een beeldverhouding van 3x2, 150dpi. Video's kunnen wij alleen doorplaatsen vanuit een ander platform (Youtube of Vimeo). 


Plaatsen

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in, en retourneer incl. bijlagen aan advertentie@bno.nl.

De vacature wordt geplaatst in de opmaak van de site. De redactie behoudt zich het recht om een ingezonden vacature in te korten.