We’re in it for you!

De BNO is de grootste community van designers en designbureaus in Nederland. We bieden advies, training en coaching voor ontwerpers, promoten het ontwerp vak in binnen- en buitenland, organiseren events, publiceren Dd (Dutch designers News, Magazine & Yearbook), en nog veel meer. We doen dat met een breed begrip van het vak, en een groot hart voor onze ontwerpers. En we doen het samen mét die ontwerpers, want dat maakt het pas een community. Sluit je ook aan! 


Alles binnen handbereik

Een BNO-lid heeft toegang tot veel voorbeeldcontracten, vaak ook in het Engels, Duits en Frans. Onze juridisch adviseurs kunnen je begeleiden bij het gebruik van deze contracten zodat je minder tijd kwijt bent bij het opstellen van deze belangrijke documenten. 

Alle downloads

Optrekken met partners

Onze achterban maakt ons een sterke spreekbuis voor het vak. Dus we lobbyen, protesteren zo nodig en debatteren, vaak ook met partners.

Lees meer

Kanaal voor designers

De verhalen en ervaringen van ontwerpers die we delen in onze media bieden nieuwe inzichten en inspiratie, aan een breder publiek zelfs dan alleen vakgenoten. Bekijk bijvoorbeeld de nieuwste uitgave van ons magazine.

Naar Dd Magazine

Lidmaatschappen

Student

Wil jij voor weinig naar de leukste design events, voorbeeld-documenten downloaden en onze Dd-publicaties ontvangen? Word dan student-lid van de BNO.

€68

Ontwerper

Wil jij ook zakelijk en juridisch advies op maat, betaalbare bijscholing en profiteren van allerlei kortingen en acties? Een BNO-lidmaatschap levert je meer op dan je denkt.

€135 - 410

Bureau

Zijn jullie op zoek naar een woordvoerder voor het vak, netwerk, zakelijk en juridisch advies en ondersteuning op de buitenlandse markt? Word dan bureaulid van de BNO.

Vanaf €795

Geassocieerd

Als niet-ontwerper zichtbaar deel uitmaken van een professioneel design-netwerk? Sluit je dan aan als geassocieerd lid bij vereniging voor alle designdisciplines.

€300

#Leden

"BNO Start voelde voor ons als een snelstudie ondernemen. Je leert je werk en diensten op waarde te schatten en krijgt daardoor zelfvertrouwen."

- Ant-Eye


Word ook lid!