#Artikelen

19.02.2020

Welkom Andor de Jong

Een rubriek waarin wij een nieuw BNO-lid interviewen. Dit keer UX/UI designer en analyst Andor de Jong.


Naam: Andor de Jong
Leeftijd: 22 jaar
Disciplines: UX/UI designer en analyst


Waar werk je momenteel aan?

Ik zit in mijn derde jaar Communicatie en Multimedia Design op de Hogeschool Rotterdam. Ik ben bezig met een design challenge waar Politie Rotterdam ons gevraagd heeft een digitalisering van een voertuig-check te ontwerpen. Ik ben as we speak precies een week bezig, dus ik werk vooral met het in kaart brengen van de opdracht!


Waar ben je het meest trots op?

Een project dat ik heb gedaan voor NRC. Ik heb samen met mijn team een applicatie ontworpen die jongeren uitdaagt zich te wapenen tegen fake news, en zich te bevrijden uit de filter bubbel. 


Hoe heb je ons gevonden?

Ik kocht het boek 'Ontwerpen is geen kunst' van Roel Stavorinus, waarin de BNO omschreven stond. Toen ben ik gaan neuzen op de website, deze bleek een grote kennisbank voor beginnende ontwerpers te zijn.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Foto: Werkplek met Gispen Stoel


Wat kunnen we op dit moment voor je betekenen?

Op het moment nog niets, wel ben ik erg benieuwd welke inspiratie ik kan halen uit de website en de community erachter.

Odoo CMS - een grote afbeelding


Waar kunnen we je binnenkort zien?

Ik heb helaas nog niks op de agenda staan, maar daar gaat nog wel verandering in komen.