#Artikelen

11.06.2020

Welkom Karel Geboers

Een rubriek waarin wij een nieuw BNO-lid interviewen. Dit keer grafisch ontwerper Karel Geboers.


Naam: Karel Geboers
Naam studio: Karel & Linda
Leeftijd: 37
Disciplines: grafisch ontwerp, UI design en animaties


Waar werk je momenteel aan?

Ondanks dat er werk voor jaarlijkse evenementen en beurzen is weggevallen, zijn onze opdrachtgevers gelukkig met leuke nieuwe projecten aan de slag gegaan, waarvoor we ontwerpen mogen maken.

Voor een groothandel in zonnepanelen hebben we bijvoorbeeld een verrassingspakket mogen ontwerpen, waarin alle items zitten die je normaal op de beurs zou krijgen. Daarnaast zijn we onder andere bezig met een online jaarverslag voor een woningcoöperatie, het logo van een nieuw buurthuis in Tilburg, een huisstijl voor een sportschool, een familiekroniek, diverse infographics en de ontwerpen voor een aantal websites. Lekker divers dus! We zijn daarnaast ook druk met het regelen van verzekeringen, een pensioenvoorziening en loonadministratie omdat we vanaf juli twee werknemers in dienst krijgen. 

Odoo CMS - een grote afbeelding

Erik van der Burgt (VRBLD photofilm)


Waar ben je het meest trots op?

Dat we voor een aantal grote klanten al jarenlang de communicatie-uitingen mogen verzorgen en je deze klanten ziet groeien. Je denkt (of hoopt) dan toch dat je hier een beetje aan hebt mogen bijdragen met een eenduidige lijn en gestructureerde, heldere communicatie.

Qua werk… Je bent zo goed als je laatste werk zeggen ze… Dat zou dan een uitnodiging zijn voor een bijeenkomst over voedselveiligheid. Maar als ik mag kiezen uit eerder werk kies ik toch voor iets vrijere projecten zoals de proefbox voor een producent van groentezaden, lesboeken uit de leerlijn Maatschappijleer voor een Belgische uitgeverij of een infographic voor de Veiligheidsregio. Wat ook tof is, is dat we een van onze communicatie-uitingen laatst in een Albert Heijn hebben zien hangen bij het product dat we hielpen promoten. En het product smaakte gelukkig nog goed ook! 


Hoe heb je ons gevonden?

Toen ik op de kunstacademie zat, heb ik van het bestaan van de BNO gehoord. Nu ik zocht naar documenten rondom het aannemen van personeel, kwam ik weer op de website terecht. 

Odoo CMS - een grote afbeelding

Foto: Lesboek maatschappijleer


Wat kunnen we op dit moment voor je betekenen?

De documenten over het aannemen van personeel heb ik dus als eerste gedownload. Daarnaast ben ik erg benieuwd naar trainingen, coaching en andere evenementen.

Odoo CMS - een grote afbeelding


Waar kunnen we je binnenkort zien?

Waarschijnlijk op een camping in Nederland want we gaan binnenkort op vakantie. Eigenlijk zouden we naar Zweden gaan, maar dit slaan we maar even een jaartje over ;-)

Daarnaast ben ik veel op de studio aan het werk en ga ik deze week voor het eerst sinds een paar maanden weer bij een aantal klanten op bezoek. We hebben veel online meetings gehad, maar het is toch altijd een stuk gezelliger om ‘live’ langs te gaan bij onze klanten.

Odoo CMS - een grote afbeelding