#Artikelen

07.09.2022

Welkom TANK!

Een rubriek waarin wij een nieuw BNO-lid interviewen. Dit keer het interieurontwerpbureau TANK.


Naam: Sanne Schenk
Naam studio: TANK
Disciplines: interieurontwerp


Waar werken jullie momenteel aan?

“We werken altijd aan allerlei uiteenlopende projecten, van horeca tot kantoren en van particuliere woningen tot sportscholen en zelfs producten. Binnenkort wordt restaurant NEXT op het NDSM-terrein geopend en grand café David’s op het Mediapark in Hilversum. Ook wordt het eerste deel van het kantoorproject voor Keune in gebruik genomen.

We werken momenteel o.a. aan een groot kantoorproject voor ACE in de Houthavens en zijn we net begonnen aan een interieurontwerp voor The Fizz, een studentenhuisvestingconcept in zowel Nederland, Duitsland als Oostenrijk.”

Foto: kantoor Ayden

Waar zijn jullie het meest trots op? 

“Met de kennis die we op hebben gedaan met onze hospitality projecten geven we inmiddels bij elk type project vorm aan de manier waarop mensen elkaar kunnen ontmoeten. Uiteraard is dit afhankelijk van de ambities van de klant, de mogelijkheden van het gebouw, het budget en onze creativiteit. Onlangs is het gebouw EDGE West opgeleverd, waarvoor wij het interieur hebben ontworpen. Een heel groot project met hoge duurzaamheidsambities, én met een resultaat om trots op te zijn!”

Foto: Vondelgym Rotterdam

Hoe hebben jullie ons gevonden? 

“Ik kende de BNO nog van m’n studietijd en ben sinds die tijd al individueel lid.”

Wat kunnen we op dit moment voor jullie betekenen? 

“We hopen dat jullie ons vooral aan de zakelijke kant kunnen adviseren. We lopen regelmatig tegen allerlei ingewikkelde contractuele en HR-gerelateerde problemen aan, en we hoorden goede verhalen over jullie adviezen.”

Foto: stoel voor kantoor Lensvelt | Ontwerp: TANK

Waar kunnen we jullie binnenkort zien? 

“Tijdens GLUE Amsterdam connected by design (15 t/m 17 september) hebben wij open studio met ons eigen werk, en tonen wij ook het werk van andere ontwerpers. Daar zijn jullie van harte welkom!”