#Nieuws

31.01.2024

European Design Awards 2024 van start

Stuur je beste werk in voor deze prestigieuze prijs van twaalf Europese designmagazines. BNO-leden ontvangen 12% korting.


De European Design Awards zet sinds 2006 het beste communicatiedesign van Europa in de spotlights. Alle mogelijke disciplines doen mee; van brand design tot corporate design, van boeken tot tijdschriften, van illustratie tot animatie, van webdesign tot verpakkingsontwerp en meer.

Foto: European Design Awards 2023 

Het werk wordt beoordeeld door een deskundige jury van designredacteuren, journalisten, critici en academici uit de Europese designsector. De uitreiking van de prijzen valt samen met het European Design Awards Festival, dit jaar in Napels.


Bereik

De European Design Awards is een samenwerking tussen twaalf Europese designmagazines en -instanties, waaronder de BNO. Daarnaast doen er een tiental online designblogs mee. Dat maakt het mogelijk om het werk en de winnaars internationaal breed onder de aandacht te brengen. 


Deadline

Wil je met je werk kans maken op een prijs, meld je dan aan voor komende editie van de European Design Awards. De deadline voor inschrijven is 16 februari 2024.


BNO-korting

BNO-leden kunnen zich aanmelden met een aantrekkelijke korting van 12%. Deze vul je in bij het afronden van je online inzending. Gebruik hiervoor de kortingscode ‘2421bnod4q’.