#Nieuws

08.11.2022

IDE Master Classes 2022

Een reeks masterclasses, speciaal ontwikkeld voor ontwerpers, van TU Delft. BNO-leden krijgen 100 euro korting.


Sinds 8 jaar organiseert de TU Delft intensieve, tweedaagse, state-of-the-art IDE Master Classes, speciaal ontwikkeld voor ontwerpprofessionals. De masterclasses worden gegeven door leiders in het ontwerpveld, allen topdocenten of alumni van de faculteit Industrieel Ontwerpen, werkzaam in verschillende disciplines van het zich voortdurend ontwikkelende ontwerpveld.

BNO-leden krijgen ook dit jaar 100 euro korting op de tickets. Je ontvangt extra korting als je je inschrijft voor meerdere masterclasses.


IDE Master Classes 2022

  • 09 - 10 november - Visualization by Jan Willem Hoftijzer | Communicating ideas in a simple and effective way                        

  • 07 - 08 december - Biodesign by Elvin Karana and Joana Martins | Designing Everyday Products With Living Materials

 
 

 

Kleinschalig, persoonlijk & interactief

In deze kleinschalige masterclasses met 10 tot 16 deelnemers, werk je nauw samen met andere designprofessionals en de 'master' om het beste uit deze inspirerende dagen te halen. Elke masterclass combineert theorie met interactieve opdrachten en cases: wat je leert pas je direct toe.

Dit is een geweldige en zeer effectieve manier om experts te ontmoeten en samen te werken met andere ervaren ontwerpers, je netwerk uit te breiden en nieuwe kansen te creëren. Leer dus van de experts en van elkaar! 


Tarieven & BNO-korting

Tarief per masterclass:

  • Standaard: 950 euro,

  • BNO-leden: 850 euro,

  • Alumni: 750 euro (vrij van BTW)

Als je je dit jaar voor meerdere masterclasses inschrijft, krijg je een korting van 100 euro voor elke extra On-Site masterclass per organisatie.

Voorbeeld voor BNO-lid: Als BNO-lid betaal je 850 euro voor de 1ste masterclass. Schrijf je je in voor een tweede dan krijg je nog eens 100 euro extra korting en betaal je 750 euro. Schrijf je in voor een derde dan betaal je 850 + 750 + 750 euro.