#Nieuws

12.10.2023

IDE Master Classes 2023

Een reeks masterclasses, speciaal ontwikkeld voor ontwerpers, van TU Delft. BNO-leden krijgen € 100 euro korting.


Sinds 9 jaar organiseert de TU Delft intensieve, tweedaagse, state-of-the-art IDE Master Classes, speciaal ontwikkeld voor ontwerpprofessionals. De masterclasses worden gegeven door leiders in het ontwerpveld, allen topdocenten of alumni van de faculteit Industrieel Ontwerpen, werkzaam in verschillende disciplines van het zich voortdurend ontwikkelende ontwerpveld.

BNO-leden krijgen ook dit jaar € 100 korting op de tickets. Je ontvangt extra korting als je je inschrijft voor meerdere masterclasses.


IDE Master Classes 2023

  • 22 - 23 November | Design Leadership and Innovation door Giulia Calabretta | Improving innovation performance through effective design leadership.


Kleinschalig, persoonlijk & interactief

In deze kleinschalige masterclasses met 8 tot 16 deelnemers, werk je nauw samen met andere designprofessionals en de ‘master’ om het beste uit deze inspirerende dagen te halen. Elke masterclass combineert theorie met interactieve opdrachten en cases: wat je leert pas je direct toe.

Dit is een geweldige en zeer effectieve manier om experts te ontmoeten en samen te werken met andere ervaren ontwerpers, je netwerk uit te breiden en nieuwe kansen te creëren. Leer dus van de experts en van elkaar! 


Tarieven & BNO-korting


Tarief per masterclass:

  • Standaard: € 950

  • BNO-leden: € 850

  • Alumni: € 750 (vrij van BTW)

Als je je dit jaar voor meerdere masterclasses inschrijft, krijg je een korting van € 100 voor elke extra On-Site masterclass per organisatie.

Voorbeeld voor BNO-lid: Als BNO-lid betaal je € 850 voor de 1ste masterclass. Schrijf je je in voor een tweede dan krijg je nog eens € 100 extra korting en betaal je € 750. Schrijf je in voor een derde dan betaal je € 850 + € 750 + € 750.


Bijdrage studiekosten

Werkenden in de culturele en creatieve sectoren kunnen via Werktuig PPO een bijdrage aanvragen voor het mede financieren van hun professionele ontwikkeling. PPO staat open voor werknemers in loondienst en zzp’ers. 


De subsidie is ook inzetbaar voor verschillende onderdelen uit ons educatieprogramma en dus ook voor deze masterclass!