#Nieuws

28.07.2022

Ins & Outs

Zuiderlicht gaat strategische samenwerking aan met Total Design, BNO bezoekt aangesloten bureaus en onthulling grootste Progress Pride Vlag ter wereld.


Foto: Peggy van Sebillen | Fotograaf: Hugo Thomassen

Zuiderlicht strategische samenwerking met Total Design

28 juli - Creative agency Zuiderlicht gaat vanaf 1 juli 2022 een strategische samenwerking aan met Total Design.

Zuiderlicht en Total Design sluiten inhoudelijk naadloos bij elkaar aan. Ze kijken beide met een integrale blik naar technologie, branding/design, strategie en communicatie. Het bureau uit Maastricht behoort tot de top van Nederland en is al meer dan 35 jaar ook buiten Limburg een begrip. Zuiderlicht combineert creatief en strategisch denken met hoogwaardige output in digital, design en campagnes.

Peggy van Sebillen begeleidt als managing director van Zuiderlicht de samenwerking met Total Design, voordat zij per 1 augustus 2022 start in haar nieuwe functie als directeur bedrijfsvoering van het Bonnefantenmuseum Maastricht.

 BNO-bureaubezoeken zomer 2022

28 juli - We maken gebruik van deze iets luwere periode, want niet iedereen is op vakantie. Nu dat het eindelijk weer mogelijk is leggen we werkbezoeken af aan bij de BNO aangesloten bureaus voor een wederzijdse update.

Die bezoeken zijn erg leuk en informatief en brengen ons behalve in de randstad ook in bijvoorbeeld Utrecht, Arnhem, Ede-Wageningen, Heerlen en Maastricht. 


Onthulling Progress Pride Vlag

26 juli - Zaterdag 30 juli wordt de grootste Progress Pride Vlag ter wereld onthuld op de parkeergarage van Q-Park aan de Marnixstraat ter gelegenheid van Pride Amsterdam. Het ontwerp is van Studio Pieter Jan Boterhoek.

Foto: Mock-Up Pride Vlag | Ontwerp: Studio Pieter Jan Boterhoek