#Nieuws

01.02.2023

Ins & Outs

Kossmanndejong geselecteerd voor ontwerp tentoonstelling La Brea Tar Pits, Van Heertum Design wint drie World Brand Design Society Awards en Maddy Ekkelkamp en Bob Egberink nieuwe bureauleiding INC.


Kossmanndejong geselecteerd voor ontwerp tentoonstelling La Brea Tar Pits

1 februari - Kossmanndejong is door het Natural History Museums of Los Angeles County (NHMLAC) geselecteerd om leiding te geven aan de herinrichting van de tentoonstelling en het experience design van de La Brea Tar Pits.

La Brea Tar Pits renderings door WEISS-MANFRED | ©NHMLAC

De asfaltputten van La Brea Tar Pits zijn de enige stedelijke opgravingen uit de ijstijd ter wereld. Op deze fascinerende plek worden al tientallen jaren fossielen uit teerlagen gevist. De collecties geven inzicht in de klimaatveranderingen in Los Angeles en op aarde gedurende de laatste 50.000 jaar van de geschiedenis.


Van Heertum Design wint drie World Brand Design Society Awards

30 januari - Het jaar begint goed voor Van Heertum Design. Zij vielen drie maal in de prijzen bij de World Brand Design Society Awards.


Een bronzen award voor het verpakkingsontwerp van Joseph & Sons CBD, een commended award voor de complete restyling van Oldtimers en een commended award voor de groothandelverpakking van Friandries.

Foto: verpakkingsontwerp Joseph & Sons 

Nieuwe bureauleiding INC

30 januari - Strategisch ontwerpbureau INC heeft een nieuwe bureauleiding. Maddy Ekkelkamp, al meer dan vijf jaar werkzaam bij INC, wordt de nieuwe creative director. Bob Egberink neemt het stokje over van eigenaar Sander Hofstede en blijft leidinggeven aan het strategieteam. Sander gaat zich richten op de verdere groei van INC en op nieuwe en bestaande start-ups.

Fotografie: INC