BNO naar Salone del Mobile

Na een onderbreking van anderhalf jaar gaat de Salone del Mobile deze zondag van start. Een unieke editie die in het teken staat van innovatie. Ook dit jaar bezoeken wij de beurs.

BNO-projectmanager Dewi van de Klomp en communicatie-/marketingmanager Barbara van Santen vertrekken dit weekend naar de Salone del Mobile om BNO-leden te bezoeken die zich dit jaar presenteren op o.a. Masterly Dutch Pavilion. 

Odoo CMS - een grote afbeelding

Foto: Barbara van Santen en Dewi van der Klomp

Zij kijken uit naar hoe editie 2021, die het 60-jarige bestaan van de Salone viert, zich heeft ontwikkeld en vernieuwd. Ook zijn ze benieuwd naar hoe de ontwerpwereld vooruitblikt naar de wereld die langzaam weer opengaat en voor grote nieuwe uitdagingen staat. 

Beurstips van experts

Veel ontwerpers vragen zich af welke beurs het meest geschikt is voor hun werk en hoe ze zichzelf het beste kunnen presenteren. In onderstaand artikel lees je gouden tips van o.a. Michael Barnaart, VANTOT en Beatrice Waanders.

How do I get the most out of my exhibition?

Hulp nodig met de voorbereiding van jouw expositie of publieke presentatie? Lees dan onze beurstoolkit met nuttige tips&tricks.