#Coach

Emmy van Thiel

  • Rotterdam
Emmy van Thiel

"Het voelt alsof ik in een gouden kooi zit, en eigenlijk blij moet zijn met wat ik heb en doe en kan. Maar ik vind het werk en de opdrachten die ik nu doe niet meer zo leuk. Stiekem weet ik dat ik meer in me heb. Maar wat moet ik dan?"

Herken je dit? Trust me you’re not alone. Er zijn zóveel fantastische creatieve ondernemers die hiermee worstelen.


Vol zelfvertrouwen ondernemen, op joúw manier

Gewapend met ruime ervaring in de ontwerpsector in Nederland en China als maker en docent, helpt Emmy creatieven om succesvol en zelfverzekerd te ondernemen. Ze helpt onder anderen met je positionering, de juiste prijs bepalen en gestructureerd en gefocust werken.

Hierin is de balans tussen jou en je bedrijf cruciaal. De combinatie tussen mindset, strategie en het volgen van je intuïtie staan centraal. Een tikkeltje spiritueel maar wel praktisch en met beide voeten op de grond. Zodat jij vol zelfvertrouwen, moeiteloos kunt ondernemen en groeien met jouw mooie bedrijf.


No More Nonsense, let's do this!

"Geen ruimte voor nonsens of je zelfverzonnen excuusjes, maar recht naar de kern. Dat geeft een ontzettend boost! Naast haar positieve energie, is Emmy heel behulpzaam en geeft ze fijne inzichten waar je echt mee aan de slag kunt." - Anne

"Ik heb nu een concreet plan waar ik mee aan de slag kan. Ik was eerst all over the place. Ik heb nu veel meer helderheid en daardoor ook rust en vertrouwen." - Nicole

Wil je alvast wat tips om direct mee aan de slag te gaan? Luister dan naar de door BNO-lid Ruben Stelli gemaakte Creatiedrift-podcast.


Emmy helpt creatieven om succesvol te ondernemen

Dit is mijn niche. En dat is een hele bewuste keuze. Ik heb zelf namelijk ook een creatief brein. Dus bij mij krijg je geen standaard ondernemersstrategiën. Ik ga je niet vertellen om keiharde targets te stellen en om vooral veel te verkopen. Dit werkt averechts want dat voelt verstikkend. Jij wilt gebruik maken van je flow en het op jouw manier doen. Zo werkt een creatief brein namelijk en daar gaan we gebruik van maken.


Contact

Ben je benieuwd of we een match zijn? Laten we dan een 'No More Nonsense'-sessie inplannen. Deze krijg je van mij cadeau als BNO-lid. Klik hier en 'bekijk deze case' en vul het formulier in, dan hoor je binnen 48 uur van me.

Je mag me natuurlijk ook direct mailen.


Stuur een e-mail