#Coach

Ernst van Dijk

  • Amsterdam
Ernst van Dijk

Gift coaching training advies is een consultancybureau dat volledig is gespecialiseerd in de professionalisering van de bureaus en hun medewerkers.


Coaching

De coaching die ik bied is een mix van persoonlijke en job coaching. Ik help je jouw talenten te herkennen en te ontwikkelen. Vaak zijn er blokkades die maken dat je niet tot volle bloei kunt komen. Die helpen we oplossen. Het resultaat is dat jij beter in jouw vel komt te zitten, privé en op het werk.


Trainingen

De trainingen van Gift worden altijd in-company gegeven. Dat betekent dat ze helemaal op maat worden gemaakt. We kijken naar de doelgroep, het kennisniveau en de wensen. Daar maken we dan een levendig, uitdagend en praktijkgericht programma voor. Onderwerpen waar we veel over doceren zijn: leiderschap, ondernemerschap, presenteren, communiceren en acquireren.


Organisatie advies

A. Visie en missie sessies: als jouw bedrijf geen duidelijk doel heeft, wordt het een stuurloos schip. Tijdens deze sessies begeleiden wij het uitzetten van de juiste koers. Een koers die bij het bedrijf past, bij de visie past en die richting en focus geeft. De strategie (het hoe) wordt daarna vastgesteld. Daarmee wordt voor iedereen duidelijk wat hij moet doen en lekt er veel minder energie weg.

B. MT-begeleiding: vaak hebben Management Teams behoefte een scherp oog. Iemand aan wie zij hun beslissingen kunnen toetsen. Soms ga ik in de rol van virtuele aandeelhouder. Zo houd ik bedrijven wakker en op koers.

C. Team ontwikkeling: samenwerking in teams is cruciaal. Tijdens teamontwikkeling sessies kijken hoe het team nu functioneert en hoe dat beter kan. Wat zijn de taken en rollen en hoe open is de communicatie? Gezamenlijk werken we naar een concreet verbeterplan.