#Mentor

Corien Pompe

  • Amsterdam
Corien Pompe

Met BNO-mentor Corien Pompe kun je o.a. sparren over design leadership, globalisering, brand identity, strategie, positionering, design thinking, material innovation, future trends and sustainability. Be the Change!


"Cross-functioneel en meer dan 37 jaar identificeer ik zakelijke kansen, ontwikkelde visie, strategieën, processen, nieuwe materialen en systeemoplossingen en implementeerde concepten in productie op basis van de intrinsieke waarden van het bedrijf. Continue scannen van de signalen en bewegingen wereldwijd binnen de verschillende disciplines, culturen en technologieën is een basisbehoefte voor innovatie en het fit zijn voor de toekomst in de zo snel bewegende ontwerpcontext en -vraag. Maar de echte inspiratie vind ik in het leven, jong talent, het onbekende en de noodzaak om zinvolle oplossingen veilig te stellen."

In 1990 richtte ze de Donna-e-mobile foundation op, een wereldwijd netwerk van vrouwelijke mobiliteitsontwerpers dat ernaar streeft een naadloze verbinding tot stand te brengen tussen jong talent en de industrie via haar platform MoveAward.


Stuur een e-mail om een afspraak te maken.