#Coach

Cindy Bosma

  • Amsterdam
Cindy Bosma

Na mijn studie commerciële economie ben ik gaan ondernemen in de creatieve wereld. Na 10 jaar reclame en marketing ben ik overgestapt naar design, samen met een creatief partner runde ik 12 jaar een internationaal bureau voor interieurarchitectuur. 

Zo stond ik als ondernemer altijd aan de zakelijke kant van creativiteit. Ik begrijp creatie en het creatief proces heel goed, maar ik houd me vooral en het liefst bezig met alle andere aspecten die van belang zijn bij het bouwen van een succesvolle onderneming.

Vanuit mijn adviesbureau Boomlyn adviseer, coach en begeleid ik ontwerpers en creatieve bureaus op alle aspecten die te maken hebben met deze zakelijke kant van creativiteit.


Waarom een BNO-coach?

Een bedrijf heeft behoefte aan focus, ontwikkeling en organisatie. Soms horen hier ook veranderingen bij. Welke onderdelen aandacht behoeven, zoeken wij samen uit en passen deze stapsgewijs toe. Om zo een nieuwe stabiele basis voor ontwikkeling te creëren.


De weg naar groei

Een organisatie groeit nooit door alleen meer personeel aan te nemen of voor grotere klanten te gaan werken. Nee. Gezonde groei werkt alleen als alle onderdelen van je bedrijf meegroeien of mee-ontwikkelen. De hele organisatie ontwikkelt mee. We kijken samen naar alle aspecten in je organisatie en bepalen welke ontwikkeling er waar en hoe nodig is. 

Te denken valt aan bijvoorbeeld: new business, positionering, PR, financieel, basisdocumenten die je werk als ondernemer versimpelen, personeel, zzp-ers, marketing, contracten, licenties en royalty’s, geld verdienen, maken van offertes, deals met klanten of een nieuwe entiteit oprichten; alleen of samen met partners. En alles wat we verder samen nog tegenkomen om de groei op een stabiele manier te bevorderen.


Samenwerking

Voor elke creatief ondernemer geldt weer een andere aanpak. Het is altijd een nauwe samenwerking. Met vooral veel doen en leren in het echt, met echte klanten (jouw klanten) in de echte markt (jouw markt) in een echt bedrijf (jouw bedrijf). Dat geeft het snelste resultaat en maakt het een vruchtbaar proces vol energie. Ik hou van de praktijk en haar vele voorbeelden. Daarvan leren we het meest. 

Ik vind het belangrijk om een tempo te vinden (van verandering, groei, ontwikkeling) dat voor ons beide comfortabel voelt. Humor, gezelligheid en ontspannen te werk gaan is daarbij van groot belang. Door elkaar goed te leren kennen (vaak al in heel korte tijd), creëren we een basis van vertrouwen en dat is een fijne manier om samen te werken en snel resultaat te bereiken.

Na een uitgebreide intake en kennismaking werk ik meestal op basis van een projectplan wat we samen bepalen. Hierin stellen we doelen en actiepunten. We spreken elkaar op vaste momenten, maar er is zeker tussendoor ook ruimte voor ad-hoc vragen en overleg. 


Contact

Kortom; altijd leuk om kennis te maken en te ontdekken of een samenwerking interessant is. Stuur mij een e-mail of bel (06 307 15 492).


Stuur een e-mail