Bureaus & Ontwerpers

Nelleke Minten

  • Onze gedeelde liefde voor logica vormt een identieke basis en visie. Met behoud van onze verschillende karakters in deze duo-formatie. Waar Nelleke strakke vormen aanbrengt, zorgt Avelien voor sfeer. Samen ontstaat er een balans.

  • KAATSHEUVEL
  • 2
  • Interieurontwerp & -architectuur , Ontwerp voor de openbare ruimte , Retaildesign , Styling

Villa — Kaatsheuvel

Harm en Franca waren op zoek naar een woning in Kaatsheuvel en riepen daarvoor onze hulp in. Wij werden enthousiast van een gedateerd vrijstaand huis in een bosrijke omgeving uit de jaren '70. Het had een donkere uitstraling en was onlogisch ingedeeld. Volgens ons een verborgen schat met veel potentie.

James Hardie — Amsterdam

James Hardie produceert wereldwijd hoogwaardige vezelcementplaten, bedoeld voor de bouw en herbouw van woningen. Het Europese hoofdkantoor ligt in Amsterdam. Bij hun verhuizing naar een groter pand, vroegen ze ons hun nieuwe werkplek in te richten, waarbij de werkvloer een meer open karakter zou krijgen.

Musters Oogzorg — Kaatsheuvel

Musters Oogzorg ging verhuizen. Op deze nieuwe plek wilde de twee eigenaren een compleet nieuwe inrichting. Die moest tweeledig worden ingedeeld, als winkel en werkplek. Zo konden ze rustig en geconcentreerd werken, terwijl klanten zich welkom voelden in hun winkel
Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, een groot aanbod voorbeelddocumenten en inspirerende events en trainingen.