Bureaus & Ontwerpers

Hil Driessen

  • driessen+van deijne Hun samenwerking (2002) is van groot belang voor de ontwikkeling van hun werk. Ze versterken in elkaar de wil om te onderzoeken en te experimenteren. Dit vormt telkens de basis waaruit een breed pallet van mogelijkheden ontstaat zowel in uitdrukking, techniek als uitvoering.

  • AMSTERDAM
  • Interieurontwerp & -architectuur , Textielontwerp , Expositie- & tentoonstellingsontwerp , Ontwerp voor de openbare ruimte

DE JANSKERKHOFPANELEN, faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie van de Universiteit Utrecht.

Driessen+van Deijne ontwierpen voor Janskerkhof 2/3, wandbespanningen voor twee “stijlkamers” en een serie akoestische wandpanelen voor ruimtes door het gehele gebouw. Door de eenheid van thema en beeldtaal is er door het gehele complex een lijn uitgezet en zijn Driessen+van Deijne er in geslaagd de zeer verschillende ruimten met elkaar te verbinden.

HET BAKEN VAN EZINGE, onderwijspark Ezinge i.s.m. Atelier PRO architecten, Kunst en Bedrijf

The education philosophy, the function and the location were leading for the designed plan. Both glass facades feature a strong related but unique image. In the crystalline structure one can distinguish gigantic shapes of flowers and stars. They conceive this landmark in the landscape as a steaming glasshouse of creativity,….

CHEMELOT CAMPUS, Geleen/Sittard, i.s.m. BroekBakema architecten, Catharien Romijn

Driessen+ van Deijne hebben gepoogd recht te doen aan de geschiedenis van de site en de specifieke karaktertrekken van een entreegebied. Het lijkt enerzijds een verwijzing naar de wortels van DSM als mijnbedrijf in het Limburgse land, en anderzijds naar de vruchtbare grond die Chemelot wil zijn voor de bedrijven …
Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, een groot aanbod voorbeelddocumenten en inspirerende events en trainingen.