Bureaus & Ontwerpers

Annabel Keijzer

  • Annabel Keijzer illustreert, maakt boeken & magazines, ontwerpt campagnes en huisstijlen. Haar werk valt op in kleurgebruik en de ogenschijnlijke eenvoud in beeldtaal. Zij geeft simpele vormen een eigen karakter. Annabel werkt zowel in opdracht als op eigen initiatief.

  • Amsterdam
  • Illustratie , Grafisch ontwerp , Brand & corporate design , Vrije vormgeving

Boek & magazine ontwerp

Ontwerp omslag en illustratie: Moeders van anderen (uitgeverij Prometheus). Gedrukt in pantone kleuren. Magazine ontwerp: I am+, het magazine over lang en gezond leven met Hiv.

Identity & branding

Ontwerp beeldmerk & branding voor Red Light Jazz festival Amsterdam en voor Positive Flame, het event voor mensen met hiv.

Prentenboek

Typografisch prentenboek over de liefde voor letters en vriendschap. Met dit zelf geïnitieerde boek won Annabel Keijzer de internationale Joseph Binder Award. De illustraties zijn genomineerd voor zowel The World Illustration Awards als de German Design Awards. Gelimiteerde uitgave, 1000 exemplaren NL/ENG. Het boek is geheel gedrukt in pantone kleuren.
Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, een groot aanbod voorbeelddocumenten en inspirerende events en trainingen.