Bureaus & Ontwerpers

Kjeld de Ruyter

  • Puntspatie ontwerpt op duurzame wijze voor opdrachtgevers voor wie maatschappij & duurzaamheid, kunst & cultuur en educatie & voorlichting bekende trefwoorden zijn.


  • AMSTERDAM
  • Grafisch ontwerp ,

Het geheim van Marten Toonder

Ontwerp van luxe boekuitgave in cassette met uniek drukcliché en voorzien van echtheidscertificaat. Toonder-biograaf Wim Hazeu gaat met samensteller Wim Feltkamp van de Toondercompagnie in Het geheim van Marten Toonder op zoek naar de creatieve bronnen van multitalent en visionair Marten Toonder.

Hollandse helden in de jaren zestig. Het kleurenarchief van Louis van Paridon

Vergeten helden. Iconische helden. Helden in wording. In de stal van een oude, Brabantse boerderij werd een bijzondere vondst gedaan: het verloren gewaande kleurenarchief van de Amsterdamse fotograaf Louis van Paridon. Hollandse helden in de jaren 60 is een ode aan het oeuvre van Louis van Paridon (1922–2016).

Het Gezicht van 1018

Logo, huisstijl en vormgeving van 1018 affiches voor Het gezicht van 1018. Een interactief buurtproject met portretten van inwoners van Amsterdam Centrum-Oost. Uit elke straat van postcodegebied 1018 werden mensen gefotografeerd door Maria Heijdendael in diverse ‘studio’s op locatie’.
Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, een groot aanbod voorbeelddocumenten en inspirerende events en trainingen.