Bureaus & Ontwerpers

Kjeld de Ruyter

  • Puntspatie ontwerpt op duurzame wijze voor opdrachtgevers voor wie maatschappij & duurzaamheid, kunst & cultuur en educatie & voorlichting bekende trefwoorden zijn.


  • AMSTERDAM
  • Grafisch ontwerp ,

Wetenschappelijke Bibliotheek

Omslagontwerp voor de serie boekuitgaven De Wetenschappelijke Bibliotheek. Een bijzondere, rijk geïllustreerde serie boeken over natuurwetenschappelijke en technische onderwerpen. Inmiddels zijn meer dan 130 delen verschenen.

Research World

Restyling van het ledenmagazine van Esomar. Research World verbreedt de blik op sociale en market research en houdt lezers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. Research World wordt zes maal per jaar wereldwijd gedistribueerd in 130 landen en wordt gelezen door ca. 35.000 toonaangevende professionals in marketing, reclame en market research.

Het Gezicht van 1018

Logo, huisstijl en vormgeving van 1018 affiches voor Het gezicht van 1018. Een interactief buurtproject met portretten van inwoners van Amsterdam Centrum-Oost. Uit elke straat van postcodegebied 1018 werden mensen gefotografeerd door Maria Heijdendael in diverse ‘studio’s op locatie’.
Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, een groot aanbod voorbeelddocumenten en inspirerende events en trainingen.