Bureaus & Ontwerpers

Janna Kool

  • Ingewikkelde dingen, helder verbeelden. Met illustratie en animatie abstracte, gevoelige, technische informatie verhelderen is wat is doe met een luchtige tekenstijl. Door te verbeelden begrijpen en onthouden mensen informatie sneller en beter.

  • CAPELLE AAN DEN IJSSEL
  • Infographics & datavisualisatie , Illustratie , Animatie

Informatiebord over de werking van de ondergrondse waterberging

Deze waterberging is om extreme regenval op te vangen zonder dat het het riool belast. De berging is onder een sportveld en daarnaast is het bord dat ik, in samenwerking, illustreerde en drukklaar maakte.

Inzichtelijker begroting voor gemeenteraadsleden

Het onderzoekskader op alternatieve wijze weergegeven. Daarnaast hebben we twee infographics gemaakt over investeringen en lastenverhoging om de raadsleden financieel overzicht en inzicht te geven wat de gevolgen zijn van verschillende keuzes.

IJsberg met verbeteringen voor teams boven en onder water

Allerlei processen zijn gaande binnen teams, boven en onder de radar. Dit beeld geeft aan welke tools Djazzo aanbiedt om kwaliteit en duurzaamheid van teams te verbeteren.
Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, een groot aanbod voorbeelddocumenten en inspirerende events en trainingen.