Bureaus & Ontwerpers

Jeanne Melchels

  • Jeanne design is gespecialiseerd in onderscheidende visuele communicatie: effectief grafisch ontwerp, pakkende illustraties en animaties.

  • Arnhem
  • 1
  • Brand & corporate design , Grafisch ontwerp , Illustratie , Animatie

Illustraties en animaties Brandweer Nederland

Uit onderzoek bleek dat de publieksvoorlichting van Brandweer Nederland hard toe was aan vernieuwing: graag meer beeld, minder tekst, korte opsommingen, ingaan op ‘fear appeal’ en een duidelijke brandweeruitstraling. Ik mocht het grafisch ontwerp, de illustraties en de animaties verzorgen.

Ontwerp corporate identity Biomimicry Centre

Biomimicry is het nabootsen van de beste ideeën uit de natuur om menselijke problemen op te lossen op het gebied van economie, wetenschap en (product) design. Het Biomimicry Centre is een kennisinstituut waar informatie over Biomimicry wordt gedeeld door middel van opleidingen en masterclasses aan het bedrijfsleven. Biomimicry Centre vroeg mij om een restyle van haar corporate identity.

Ontwerp diverse boekomslagen Coutinho

Uitgeverij Coutinho in Bussum realiseert educatieve uitgaven voor het HBO, WO en volwassenenonderwijs. Voor Coutinho mag ik regelmatig het grafisch ontwerp van een boekomslag verzorgen.
Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, een groot aanbod voorbeelddocumenten en inspirerende events en trainingen.