Bureaus & Ontwerpers

Laura Voet

  • Sterk verpakkingsontwerp voor duurzame merken waar niet alleen het bedrijf, maar ook de wereld een stukje beter van wordt.

  • Culemborg
  • Grafisch ontwerp , Brand & corporate design , Verpakkingsontwerp (2D/3D) , Brand & corporate design

Plantaardige worsten van Upside

Upside is gestart door drie mannen, Gertjan, Dirk en Erik. Samen roosteren ze graag boven het kampvuur wat eten en drinken ze een biertje. Alle drie willen ze buiten zijn, de wildernis in, door het bos lopen, de berg op klimmen en een kampvuur maken. Ze willen dat blijven doen en geloven dat plantaardig voedsel daarbij helpt. Goed eten met minimale impact op de planeet. Daarom maken ze de beste plantaardige worsten voor de wildernis. Aan de hand van een sterke briefing ontwikkelde we de visuele identiteit voor het merk en het verpakkingsontwerp. Een sterke basis, aansluitend bij hun merkverhaal waarmee deze drie mannen nu de schappen veroveren.

Direct verzonden uit Plant Paradise

Plantlab levert de meest verse producten via hun productiemethode indoor-farming. Door deze duurzame methode kunnen ze op iedere locatie ter wereld onder andere verse sla en kruiden produceren. Zo kunnen ze produceren dáár waar de consument het nodig heeft. Zoals bijvoorbeeld in hartje Amsterdam. Onder het eigen merk Plant Paradise® wilt Plantlab deze verse producten bij de consument brengen. De korte keten staat hier centraal want deze verse producten groeien vaak bij de consument om de hoek. Zo kunnen verse kruiden en sla binnen 24 uur na oogst bij de consument in de keuken staan. Direct verzonden uit Plant Paradise®.
Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, een groot aanbod voorbeelddocumenten en inspirerende events en trainingen.