Bureaus & Ontwerpers

Elisa Oliveira Fernandes


  • Heesch
  • Social design , Grafisch ontwerp , Service design ,

Een ode aan de gescheiden vrouw

We vieren alle belangrijke gelegenheden in het leven, maar het vieren van een echtscheiding vinden we allemaal raar. Tegenwoordig eindigt 40% van de huwelijken in een echtscheiding. Ik heb een ontwerp gecreƫerd waarbij ik vrouwen stil kan laten staan bij waar ze nu staan en welke mogelijkheden er nog zijn.

Als je oma dood is, hoef je er gelukkig niet meer naar toe

Je hoort steeds vaker dat jongeren heb te druk hebben. In dit project wil ik deze jongeren bewust maken dat het belangrijk is om naar je opa of oma te gaan. Het lijkt alsof je nog alle tijd van de wereld hebt, maar een keer houdt het op en komt spijt te laat.

Help, mijn kind is racistisch

Kinderen blijken al op jonge leeftijd gevoelig te zijn voor kleurverschillen, sociale en raciale verhoudingen. Het is lastig omdat racisme altijd iets is dat anderen doen, het heeft nooit te maken met jezelf. We proberen onze kinderen zo kleurenblind mogelijk op te voeden maar hoe kan dat als de wereld niet kleurenblind is?
Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, een groot aanbod voorbeelddocumenten en inspirerende events en trainingen.