Bureaus & Ontwerpers

Korinna van Balkom

  • Gestroomlijnde mode-accessoires, krachtige illustraties en speelse huisstijlen die bijdragen aan groei, geluk en gemak.

  • Bilthoven
  • Modeontwerp , Grafisch ontwerp , Illustratie ,

Face Mask

‘Face Mask’ is ontworpen tijdens de eerste lockdown. Het is een uitdaging om een product zo vorm te geven dat het z’n functie overstijgt. Het is mooi als mensen het masker wíllen in plaats van móéten dragen. Alle maskers worden op aanvraag met de hand gemaakt en verkocht via Instagram.

Cupp

Een visuele identiteit voor een barista-zaak, geïnspireerd door het ‘invulformulier’, waardoor personeel makkelijk en zelfstandig van assortiment kan wisselen. Binnen de items van deze stijl, viel ook een bordspel, waarmee studenten op een speelse manier theorie kan worden bijgebracht.

Superheld

Een visuele identiteit, geïnspireerd door de positieve en krachtige uitstraling van vintage superhelden-comics. Als je dit coachingstraject aangaat, beleef je als Superheld hierdoor een waar Avontuur waarin je op zoek gaat naar jouw Superkracht.
Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, een groot aanbod voorbeelddocumenten en inspirerende events en trainingen.