Bureaus & Ontwerpers

Kossmann.dejong BV

  • Kossmann.dejong exhibition architects is een internationaal gerenommeerd ontwerpbureau gespecialiseerd in tentoonstellingsontwerpen en interieurarchitectuur.

  • AMSTERDAM
  • 20
  • Expositie- & tentoonstellingsontwerp , Interieurontwerp & -architectuur

Micropia

In Micropia wordt de onzichtbare wereld van microben zichtbaar gemaakt. Micropia maakt onderdeel uit van ARTIS. De ontwerpopgave bestond uit het creƫren van een tentoonstellingsconcept en inrichting. Micropia biedt veel eyeopeners, zoals dat wij niet zonder microben kunnen bestaan en dat we het meeste leven op aarde niet kunnen zien.

Canon van Nederland

De Canon van Nederland, de lijst met vijftig themavensters als een samenvatting van de Nederlandse geschiedenis, is tot leven gebracht in het Openluchtmuseum in Arnhem. In het door Mecanoo vernieuwde entreepaviljoen heeft Kossmann.dejong de gelijknamige permanente tentoonstelling ontworpen als een multimediale filmset.

Nationaal Militair Museum

Kossmann.dejong heeft de museale inrichting van het Nationaal Militair Museum in Soesterberg ontworpen. Kossmann.dejong maakte deel uit van het consortium Heijmans PPP, dat naast de bouwer bestaat uit Felix Claus Dick van Wageningen Architecten en H+N+S Landschapsarchitecten.
Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, een groot aanbod voorbeelddocumenten en inspirerende events en trainingen.