Bureaus & Ontwerpers

Agnes Kloosterman


  • MADE
  • in overleg
  • Designstrategie & -management , Brand & corporate design , Design research , Service design

Brand manager - new product and brand development

Van idee naar succesvol merk. mijn taak was om met positieve energie het project te trekken en het merk én de productlijn ‘ready to launch’ te maken. Hierbij heb ik het productontwikkelingsproces van A tot Z voorbij zie komen. Samen met de verschillende stakeholders bepaalde ik de strategie, als project manager zorgde ik dat het proces doorliep, stuurde ik leveranciers aan en borgde ik de kwaliteit.

merk- en marktlancering van een nieuw product (informatiemanagement platform/ MKB)

Bij de ontwikkeling van het nieuwe merk Accesso Onderwijs heeft Agnes een belangrijke bijdrage geleverd. Accesso Onderwijs is een dashboarding oplossing speciaal voor de onderwijssector en Agnes heeft ons geholpen om de propositie te formuleren. Ze heeft hier praktische invulling aan gegeven in de vorm van een website, een brochure, een salespresentatie en DM materiaal. Agnes was een onuitputtelijke bron van creativiteit. Ze hield waar nodig spiegels voor en vond eenvoudige woorden voor ingewikkelde zaken.”

A Customer Journey. Combineer de wereld van marketing met de wereld van high-tech engineers.

Een specialistisch high-tech bedrijf met een heel technisch product. Naast eens kritisch te kijken naar het verkoopproces, is er ook vanuit de aankoopkant gekeken naar het proces. Hoe ga je zelf te werk bij een – privé of zakelijke – aankoop? En waar lopen klanten allemaal tegenaan? De eerste versie van de infographic vormde de basis om wat dieper in te gaan op de verschillende klantengroepen bij het bedrijf.
Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, een groot aanbod voorbeelddocumenten en inspirerende events en trainingen.