Bureaus & Ontwerpers

Alskar Design B.V.

  • Wij helpen bedrijven om voorop te lopen. Met producten die echte problemen oplossen. Met design dat zich onderscheidt.

  • Amsterdam
  • 8
  • Industrieel ontwerp , Productontwerp , Designstrategie & -management , Design research

Fastfocus VSM

De FastFocus Vital Signs Monitor meet continu de bloeddruk, bewegingen van de patiënt, de zuurstofverzadiging in het bloed en een aantal andere parameters. Deze informatie helpt artsen om te beslissen om patiënten eerder naar de normale afdeling te laten gaan. Of patiënten eerder uit het ziekenhuis te ontslaan.

Maplez H1 Aero Carbon

De H1 is een unieke instelbare aerodynamische helm. De helm heeft een sterke lichtgewicht structuur die de sporter in staat stelt om tijdens het rijden van ventilatie modus naar aerodynamische modus te gaan, waarbij ten minste 3% vermindering van de luchtweerstand wordt bereikt. De helm weegt minder dan 260 gram (medium maat). Uiteraard voldoet de helm aan zowel de EN 1078: 2012 norm en de US CPSC norm.

M-Lance

De M-lance is een geautomatiseerd systeem voor ontladen van reactoren. Het systeem vermindert de down-time van de reactor met circa de helft. Dankzij de M-lance is het werk in de reactor veel veiliger en is slechts één vierde deel van de mensen nodig in vergelijking met handmatig ontladen.
Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, een groot aanbod voorbeelddocumenten en inspirerende events en trainingen.