Bureaus & Ontwerpers

BEELDR

  • Met een team van specialisten in strategie, design, tech en video hebben we de skills om het verschil te maken. Met een gedurfd idee, onverwacht middel of nieuwe techniek.

  • Leiden
  • 16
  • Brand & corporate design , UX- & interactiedesign , Web- & app-design , Animatie

Ambtenaren wakkerschudden voor A+O Fonds

Indringende kleuren, knallende zinnen en in-your-face typografie: daar trek je de aandacht wel mee. Dat was precies de bedoeling van de website die we ontwikkelden voor het A+O fonds.

Hi, dit is Derec

Maak kennis met Derec: de Recruiters in Zorg, Onderwijs en Finance. Een vrolijke club, met veel ervaring en een zeer persoonlijke aanpak. Onder een andere naam bouwden ze aan een ijzersterke reputatie. Om dan je merk op de schop te gooien, moet je stevig in je schoenen staan. Derec deed het gewoon.

Branding en website voor Parkpop weekend

We kennen de dynamiek van de evenementenwereld, de korte doorlooptijden en de scherpe deadlines die daar bij horen. We pitchen onze voorstellen voor de nieuwe branding van Parkpop aan organisatoren Ducos Productions en Mojo en slecht 6 weken later zijn we live gegaan metĀ Parkpop Saturday Night.
Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, een groot aanbod voorbeelddocumenten en inspirerende events en trainingen.