Bureaus & Ontwerpers

Gemma Stekelenburg -vd Linden

  • Illustrator en ontwikkelaar van digitale lesprogramma's en animaties

  • Huizen
  • 0.76
  • Illustratie , Gamedesign , Animatie ,

Schouderspieren

Al meer dan 20 jaar maak ik illustraties voor het onderwijs, van basisschool tot universiteit. Meestal met Adobe Illustrator, maar ook met waterverf of pen en inkt. Ik ben bioloog, maar naast biologische en medische illustraties heb ik ook getekend voor aardrijkskunde, geschiedenis, en techniek.

Links of Rechts

Voor Jeelo, de digitale leeromgeving voor het basisonderwijs, heb ik meer dan honderd digitale trainers en games gemaakt voor taal, rekenen, biologie, aardrijkskunde en verkeer. De trainers zijn om te oefenen, de games om te toetsen of je de stof beheerst. Links of Rechts leert wat links en rechts is.

Omnivoor

Voor het Ontwikkelcentrum heb ik een aantal illustraties en animaties gemaakt voor hun digitale leeromgeving. Ik heb onder andere drie animaties gemaakt die het verschil uitleggen tussen een carnivoor, een herbivoor en een omnivoor. Ook voor Jeelo heb ik diverse mp4-films gemaakt.
Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, een groot aanbod voorbeelddocumenten en inspirerende events en trainingen.