Bureaus & Ontwerpers

Paul Maas

  • Verbeelding van informatie. Gespecialiseerd in de realisatie van heldere, visuele oplossingen voor de overdracht van kennis en informatie

  • TILBURG
  • 1
  • Infographics & datavisualisatie , Illustratie , Signing & wayfinding ,

Textiel Museum

Het Textielmuseum in Tilburg is gevestigd in het Mommerscomplex. In dit industrieel erfgoed zijn vrijwel alle elementen van de laat 19e-eeuwse en vroeg 20ste-eeuwse bouwkenmerken van textielfabrieken terug te vinden. De opengewerkte tekening brengt deze bijzondere kenmerken onder de aandacht van de bezoeker.

Ontstaan stuwwal, Grebbeberg

Voor Utrechts Landschap maakte ik een serie informatieve opengewerkte tekeningen en illustratieve kaarten, die de rijke natuur en het waardevolle erfgoed dat zij beheren extra onder de aandacht brengt.

Plattegrond Amsterdam Museum

Een routeplattegrond is een vanzelfsprekend onderdeel van de ‘wayfinding’ in een gebouw met een publieke functie zoals een museum. Om een complex gebouw als het Amsterdam Museum inzichtelijk te maken, dan helpt een 3d-visualisatie met herkenbare elementen het publiek op weg.
Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, een groot aanbod voorbeelddocumenten en inspirerende events en trainingen.