Bureaus & Ontwerpers

Paulien Olislaegers

  • Logo/Huisstijl en verpakkingsontwerp. Van verpakking naar Blikvanger

  • WAALWIJK
  • 1,5
  • Grafisch ontwerp , Brand & corporate design ,

Logo design

Alabastine verpakkingsontwerp en POS

Alabastine MuurgGlad is een product waarmee een minder ervaren ‘doe- het-zelver’ muren glad kan strijken. MuurGlad was opgedeeld in meerdere categorieën die inspeelden op verschillende doelgroepen. 1. De minder ervaren doe-het-zelver: - Basis ondergrond product: MuurGlad Rolbaar - Ondergrond & afwerkingsproduct: MuurGlad Beton Effect (4 kleuren) 2. De ervaren doe-het-zelver: - Vochtbestendige Egaliseerpasta - Superieure Egaliseerpasta Aan Toet Ontwerp de uitdaging om deze verschillend gepositioneerde producten samen te brengen in één heldere communicerende consumentenlijn.

Verpakkingsontwerp Biesbosch Keutels

In grote lijnen was de huisstijl bekend. Het ontwerp moest aansluiten bij de website. De basis in het ontwerp is hiervan overgenomen. Maar Boris de Bever heeft toch een andere look. Hij is speels en een beetje sullig wat hem aandoenlijk maakt. Hij is verwerkt tot in een cartoon. Een cartoon heeft vele voordelen ten opzichte van een echte tekening. Een cartoon kan eerder ingezet worden als een logo omdat de stijl sneller te herkennen is. Daarnaast heeft een cartoon ook als pluspunt dat dit op een eenvoudige manier omgezet kan worden naar een animatie en andere communicatiemiddelen.
Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, een groot aanbod voorbeelddocumenten en inspirerende events en trainingen.