Bureaus & Ontwerpers

Ries Meertens

  • Businesscoach & mentor voor creatieve ondernemers. Ik help je met de professionalisering van je bedrijfsvoering, het oplossen van lastige knelpunten en het waarmaken van je ambities en dromen. "Waar ik ontwerpers graag mee help is het ontwikkelen van Leiderschap en Focus, zodat ze betere keuzes maken en richting kunnen geven. Wie ben jij, waar sta je voor, wat zijn je dromen en ambities en hoe geef je hier concrete invulling aan? Dit doe ik zowel op individueel als op bedrijfsmatig vlak."

  • Boskoop
  • 1

Coaching, advies & training

De thema’s waarmee ik jou verder help zijn: persoonlijk-professionele ontwikkeling, leiderschap, strategische planning, partnerkwesties, personeel & organisatie, acquisitie & marketing, financiële planning, de lerende organisatie. Ik zet jou (en evt je team) op scherp met beproefde tools, markt- en mensenkennis en de vele jaren praktijkervaring die ik als bureau-eigenaar heb opgedaan in de creatieve sector!
Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, een groot aanbod voorbeelddocumenten en inspirerende events en trainingen.