Schouten

Verzekeringsdienst

Collectieve verzekeringen voor leden


De BNO biedt BNO-leden in samenwerking met Schouten Zekerheid een collectief verzekeringspakket aan met kwaliteit in polisvoorwaarden, een hoog serviceniveau én een zeer scherp tarief. 


Schouten Zekerheid, dat ook de verzekeringen verzorgt voor de leden van andere brancheverenigingen, zoals MODINT, VEA of DDA, weet uit ervaring welke behoefte er bij deze bedrijven bestaat, welke risico's er zijn en hoe deze het best verzekerd kunnen worden.

Alles wat je nodig hebt bij één partij

BNO-leden kunnen bij Schouten Zekerheid terecht voor alle verzekeringen. Zij beheren de collectieve bedrijfsverzekeringen zoals de beroepsaansprakelijkheids- en arbeidsongeschiktheidsverzekering, maar ook de privéverzekeringen van leden en hun werknemers zoals een reis-, auto- of zorgverzekering. Van de scherpe premies voor de collectieve afspraken kunnen ook de werknemers van bij de BNO aangesloten bureaus profiteren. Daarmee voegen deze bureaus een mooie secundaire arbeidsvoorwaarde toe aan het arbeidspakket van de werknemers.


Eigen accountmanager altijd bereikbaar

Leden krijgen een eigen accountmanager die indien gewenst langskomt en gezamenlijk de huidige verzekeringen bekijkt en vergelijkt. Je accountmanager geeft advies over welke verzekeringen je wel of niet moet afsluiten en waar je op je huidige premie kunt besparen.

Daarnaast is deze accountmanager ook in de toekomst jouw persoonlijke aanspreekpunt, die je in geval van vragen altijd kunt bellen of mailen. Voor noodgevallen en calamiteiten heeft Schouten Zekerheid een noodtelefoon die zelfs 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar is.


BNO-collectiviteitsnummer

Om gebruik te kunnen maken van collectieve ledenkorting voor verzekeringen via Schouten Zekerheid heb je eerst het BNO-collectiviteitsnummer nodig (hiervoor moet je ingelogd zijn op de site).


Zorgverzekering

Vanaf 1 januari 2023 is de collectiviteitskorting op de basis zorgverzekering wettelijk vervallen. Op de aanvullende- en tandartsverzekeringen kan nog wel korting gegeven worden.