#Nieuws

07.12.2023

Doe mee met de branchemonitor

De oproep om deel te nemen aan het jaarlijkse brancheonderzoek naar de economische positie van de ontwerpsector is verstuurd. Deelnemen kan tot 21 december 2023.


Dit jaarlijkse onderzoek naar de economische positie van de ontwerpsector in Nederland wordt met terugwerkende kracht uitgevoerd. De vragenlijst heeft betrekking op omzetontwikkelingen, financiële kengetallen zoals omzet/fte en prijs/uur in 2022.


Doe mee!

Dit onderzoek is belangrijk, niet alleen voor jezelf als benchmark, maar ook zodat BNO de resultaten kan inzetten voor onder meer de lobby bij beleidsmakers en politici. 

We hopen dat je de vragenlijst vóór 21 december 2023 wilt invullen, zodat we de resultaten van dit onderzoek begin 2024 kunnen publiceren. 

De vragenlijst is vrij kort en overzichtelijk gehouden, dus invullen kost niet veel tijd. De ingevulde gegevens worden anoniem verwerkt door onderzoeksbureau ABF Research te Delft.

Klik hier voor het onderzoek van vorig jaar

Een link om mee te doen aan het onderzoek zit in je mailbox. Zoek naar ‘Uitnodiging BNO Branchemonitor 2024’ voor de e-mail met de inloggevens. Ben je de mail kwijt? Stuur dan een bericht naar rita@bno.nl.