#Nieuws

06.10.2021

Nieuwe adviseur aanbestedingen

Nienke Witteveen is de nieuwe BNO-adviseur aanbestedingen. Zij informeert ons over aanbestedingen die interessant zijn voor de ontwerpwereld.


Nienke Witteveen is de nieuwe BNO-adviseur aanbestedingen. Zij zal wekelijks verschillende sites scannen, zoals TenderNed, waarop aanbestedingen worden gepubliceerd en de aanbestedingen die interessant kunnen zijn voor de ontwerpwereld naar ons doorsturen.

Nienke start haar werkzaamheden voor de BNO deze week en volgt daarmee Pieter Jan Stokhof op.


Over Nienke

Nienke studeerde Nederlands aan de VU en werkte daarna achtereenvolgens als marktonderzoeker en trafficmanager bij reclamebureaus. Vanaf 2013 is ze tendermanager/aanbestedingsspecialist. 


Ze helpt organisaties bij het samenstellen van een inschrijving. Dat bestaat uit het coördineren en uitvoeren van het volledige traject, of het realiseren van een of meer deeltrajecten, zoals het stellen van vragen of het schrijven van het Plan van aanpak.

Foto: Nienke Witteveen

Ze heeft diverse aanbestedingen (succesvol) begeleid en uitgevoerd, o.a. voor de branches: detachering, grafisch ontwerp, trainingen & assessments, sport, vervoer, (jeugd)zorg, meubilair, openbare verlichting, schoonmaak, multifunctionals, warme en koude dranken(automaten), energieadvies.


Mailinglijst aanbestedingen

Wil jij ook op de mailinglijst aanbestedingen opgenomen worden, stuur dan een mail naar monique@bno.nl.