#Nieuws

22.06.2023

Werktuig PPO: bijdrage studiekosten

Werkenden in de culturele en creatieve sectoren kunnen een beroep doen op PPO: het werktuig voor permanente professionele ontwikkeling.


Werkenden in de culturele en creatieve sectoren kunnen een beroep doen op PPO: het werktuig voor permanente professionele ontwikkeling! PPO staat open voor zowel werknemers in loondienst als zelfstandigen/zzp’ers voor aanvragen van een bijdrage voor het mede financieren van hun professionele ontwikkeling.

Jezelf continu professioneel blijven ontwikkelen is belangrijk voor je duurzame inzetbaarheid en verdienvermogen binnen de sector. Je kunt zelf kiezen welke vorm van ontwikkelen het beste bij je past. Individueel of collectief, klassiek opleiden of een peer to peer traject.

 
 

 

Educatie

De subsidie is ook inzetbaar voor verschillende onderdelen van ons educatie-aanbod.

Denk bijvoorbeeld aan een een coachingstraject. Een coach uit ons netwerk kan je helpen om op eigen kracht een concreet vraagstuk aan te pakken, bijvoorbeeld over leiderschap, persoonlijke drijfveren, communicatie, groei, sales en alle andere zaken waar jij als creatief ondernemer tegen aan loopt.

Heb je vragen over en/of problemen in je dagelijkse werkpraktijk en behoefte aan feedback? Gebruik de subsidie dan voor BNO Intervisie. Met intervisie – in het Engels peer to peer coaching – leer je met vakgenoten om beter te worden in je werk.

Daarnaast hebben wij ook een groot en divers aanbod aan trainingen. Leer bijvoorbeeld beter onderhandelen met je klanten of leer de basistechnieken van goed projectmanagement.


Aanvragen

Op de Werktuig PPO-website vind je meer informatie en kan je een aanvraag voor cofinanciering van je ontwikkelplan doen.

Voor bepaalde aanvragen (ter beoordeling van team Werktuig PPO) binnen de arbeidsmarktregio groot Amsterdam kan een extra bijdrage van 1/3 toegekend worden.