Educatie

Eéndaagse trainingen en meerdaagse programma’s voor afstudeerders, starters en andere professioneel werkende ontwerpers. 


Het ontwerpvak is constant in beweging, voordat je het weet hol je achter de feiten aan. Als BNO-lid kan je voor weinig geld je kennis en vaardigheden op peil houden.

BNO Trainingen

Leer in onze 1-daagse trainingen beter onderhandelen met je klanten of leer de basistechnieken van goed projectmanagement. Het aanbod is divers.
Alle trainingen

BNO Start

Ons programma BNO Start is onmisbaar voor young professionals die willen werken aan hun skills als ondernemer. Leer hoe je een opdracht binnenhaalt via social media, hoe je de juiste prijs vraagt voor je werk, welke afspraken je maakt over je rechten of hoe je uiteindelijk geld overhoudt om van te leven.

Lees meer

BNO Mentoring

Loop je als ontwerper met ideeën rond om je verder te ontwikkelen en/of te groeien, of sta je aan het begin van je carrière en zou je je plannen graag eens met een ervaren collega willen bespreken? Dan is een gratis gesprek met een van onze 50 BNO-mentoren zeker een goed idee. Mentoring is alleen beschikbaar voor BNO-leden.

Lees meer

Driving Dutch Design

Wil jij samen met andere talentvolle ontwerpers je zelfstandige beroepspraktijk succesvol ontwikkelen? Meld je dan aan voor Driving Dutch Design, hét professionaliserings- en netwerkprogramma dat gedreven ontwerpers op weg helpt in de wereld van het ondernemerschap.
Lees verder

Coaching

Samen met een coach kun je een concreet vraagstuk behandelen. Een coach helpt je het vraagstuk zelf op te lossen. Dit gaat vaak om vraagstukken over leiderschap, persoonlijke drijfveren, communicatie, assertiviteit, sales etc. Coaching is alleen beschikbaar voor BNO-leden.

Lees meer

BNO Intervisie

Heb je vragen over en/of problemen in je dagelijkse werkpraktijk en behoefte aan feedback? Geef je dan op voor BNO Intervisie. Met intervisie leer je met vakgenoten om beter te worden in je werk.

Lees meer

Bijdrage studiekosten

Werkenden in de culturele en creatieve sectoren kunnen een beroep doen op PPO: het werktuig voor permanente professionele ontwikkeling! Deze subsidie is ook inzetbaar voor verschillende onderdelen van ons educatieprogramma.
Lees verder

BNO Business Boost

Om afstudeerders te helpen bij de stap van opleiding naar ontwerppraktijk, geven wij de workshop BNO Business Boost gericht op derde- en vierdejaars studenten.

Lees meer

Incompany trainingen

Trainingen en opleidingen zijn het meest effectief als deze aansluiten op de specifieke situatie binnen jouw bureau, zo worden alle neuzen dezelfde kant op gezet. Om dit proces te ondersteunen biedt de BNO incompany-trainingen aan, afgestemd op de specifieke situatie van jouw bureau.

Lees meer

Heb je een klacht?

Heb je als deelnemer aan een training of workshop een klacht? En ben je er niet uitgekomen met de docent of de programmamanager van de BNO? Dan kun je je wenden tot de Klachtencommissie.

Download hiervoor de klachtenregeling.

Stay tuned!

Zin in een wekelijkse Dd News? Meld je aan op onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van alles wat er gebeurt in de creative wereld.


Schrijf je in!