#Nieuws

08.09.2022

Cases voor Interieurzaken gezocht!

Voor de bijeenkomst Changing Rooms over de rol van interieurontwerp bij de transformatie van gebouwen zijn we op zoek naar sprekers. Ken jij een mooie case?


Foto: de LocHal* | Fotografie: Peter Tijhuis


De BNO organiseert twee keer per jaar BNO Interieurzaken in de Mosa Design Studio in Amsterdam. Met deze serie bijeenkomsten willen we je inspireren, informeren en vooral ook de mogelijkheid bieden om te socializen met vakgenoten.

Voor de bijeenkomst Changing Rooms: de rol van interieurontwerp bij de transformatie van gebouwen zijn we op zoek naar interessante sprekers en cases.Made by Dutch designers

Met zo’n slogan willen we natuurlijk onze community betrekken. Ken jij goede transformatie cases waarin interieurontwerpers een hoofdrol spelen? Of wie zou je graag eens willen zien spreken over dit onderwerp? Of… heb je zelf een transformatieproject ontworpen waar je graag over zou willen vertellen? Laat het ons weten! 

Stuur jouw tips en ideeën vóór 15 september naar interieurzaken@bno.nl.

De bijeenkomst vindt plaats op 22 of 24 november.


*Over de LocHal

De LocHal (kort voor Locomotiefhal) is een voormalige werkplaats in de Spoorzone van de Nederlandse stad Tilburg, die van 2017 tot 2019 is getransformeerd tot centrum voor kunst, cultuur en ontmoeting.

Hoofdarchitect: Civic Architects | Transformatie en restauratie: Braaksma & Roos Architectenbureau | Interieur- en textielontwerp: Inside Outside / Petra Blaisse i.s.m. TextielMuseum | Interieurontwerp bibliotheek en kantoren: Mecanoo Architecten