BNO

De BNO is er voor professionele ontwerpers in alle disciplines, in alle fasen van hun carrière. 


Ontwerp: studio de Ronners / Fotografie: Aad Hoogendoorn

Over ons

De BNO is een vereniging, opgericht door ontwerpers, voor ontwerpers. Onze geschiedenis gaat ruim honderd jaar terug. Belangrijker nog is wat we nu zijn: de grootste community van ontwerpers en ontwerpbureaus in Nederland en een professioneel team dat ontwerpers en hun vak op allerlei manieren ondersteunt en promoot.

Daarnaast zijn we op allerlei plekken in en buiten Nederland present met activiteiten, doen we noodzakelijke lobbywerk en geven we Dd magazine en Dd Yearbook uit. 

Maak ook kennis met ons team, bestuur, Raad van Toezicht en Raad van Beroep.


Geschiedenis

Het ontstaan van onze vereniging voert terug tot het jaar 1904. Wij zijn via vele fusies de grootste ontwerpcommunity van Nederland geworden.


BNO Piet Zwart Prijs

De BNO Piet Zwart Prijs is een buitengewone onderscheiding voor een ontwerper die van grote betekenis is voor het vakgebied. De prijs bestaat uit een trofee een bijeenkomst en een presentatie die in het teken staan van de winnaar en haar of zijn werk.

Lees meer

BNO Partners

We werken graag samen. Dankzij onze partners zijn we nog beter in staat onze taken uit te voeren, en Dutch designers het podium te geven dat ze verdienen.

Lees meer

Sluit je aan!

De BNO is de grootste community van designers en designbureaus in Nederland. We bieden advies, training en coaching, organiseren events en nog veel meer. We doen dat met een breed begrip van de markt, en een groot hart voor onze ontwerpers.  

Sluit je aan

Contact

Het bureau is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 9 en 17 uur. Heb je persoonlijk advies nodig? Bel ons gerust!


Alle contactgegevens

Stay tuned!

Zin in een wekelijkse Dd News? Meld je aan op onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van alles wat er gebeurt in de creative wereld.


Schrijf je in!