Inspiratie

We geven designers in onze media de ruimte om te vertellen over hun werk, het creatieve proces en hun ervaringen als ondernemer. Zo leren we van elkaars kennis en inzichten.


Dd Magazine

Dutch designers Magazine duikt in de wereld van designers en de creatieve community om hen heen. Wie zijn zij, hoe denken ze en wat fascineert ze? Hoe runnen ze hun business? Welk werk maken ze en waarom, en hoe verloopt hun creatieve proces?


Als BNO-lid krijg je het magazine gratis in je brievenbus. Los bestellen is ook mogelijk.

Alle magazines

Dd Yearbook

Dutch designers Yearbook ’22 belicht het designjaar onder het motto chaos en kijkt vooruit: van prijswinnend design tot beeldbepalende ontwerpers. Het boek geeft een openhartige inkijk in wat zij denken en maken.
Alle jaarboeken

Dd News

Dd News is dé wekelijkse nieuwsmail voor designers. Elke week publiceren wij een nieuwsmail met daarin het laatste nieuws uit de designsector, artikelen, podcasts, jobs, events en meer.

Abonneer je

Artikelen

Op onze site vind je een ruime selectie aan artikelen, interviews, columns, opiniestukken en meer.

Alle artikelen

Podcasts

Designers Inc. is een podcast over de zakelijke kant van ontwerpen. In de podcast praat Roel Stavorinus met ontwerpers over hun samenwerking met opdrachtgevers of elkaar, over strategie, ontwikkeling en groei en over hun eigen positionering en zichtbaarheid.

Alle podcasts

Ontvang onze publicaties

Dd Magazine en Dd Yearbook zijn uitgaven van de BNO, en worden gratis verspreid onder BNO-leden. Het tijdschrift verschijnt eenmaal per jaar, een half jaar later gevolgd door het jaarboek. Bestel jouw exemplaar, of word lid.

Dd Magazine

Het lijfblad van de Dutch designer. Dd Magazine is verkrijgbaar in selecte boek- en museumwinkels, en hier online te bestellen.


Dd Magazine #3 verscheen op 27 juni 2023.


Bestel hier een los exemplaar, zolang de voorraad strekt. Vermeld daarbij je postadres.

€ 15

Dd Yearbook

Een jaar Dutch design in één boek. Dd Yearbook is overal ter wereld verkrijgbaar in winkels en online, ook als e-book, en rechtstreeks via de BNO.


Dd Yearbook ’22 verscheen

op 17 december 2022.


Bestel hier een los exemplaar, zolang de voorraad strekt. Vermeld daarbij je postadres.

€ 29,95

Lidmaatschap

Sluit je aan bij de grootste professionele community van designers in Nederland én maak gebruik van alle diensten en voordelen die erbij horen .


Zoals onze publicaties Dd Magazine én Dd Yearbook gratis in je brievenbus .


BNO-leden betalen jaarlijks contributie.

Vanaf € 135