#Nieuws

07.07.2021

DDW 2021 wordt fysiek festival

De Dutch Design Week (DDW) in Eindhoven wordt dit jaar een fysieke editie. Je kunt je tot 15 juli aanmelden voor deelname.


Na een volledig virtuele editie in 2020 wordt DDW dit jaar een fysiek event. Het thema dit jaar is 'The Greater Number'. Het festival heeft ook een online programma bestaande uit virtuele exposities – 3D Viewing Rooms - en DDW TV. 

Heb jij je nog niet ingeschreven voor DDW21? Goed nieuws! De inschrijfperiode is verlengd. Je hebt nog tot en met 15 juli om je aan te melden. 


Call for Entries geopend

Je kunt je tot 15 juli 2021 aanmelden voor deelname. Naast het fysieke festival is er een beperkt aantal 3D Viewing Rooms beschikbaar voor het online evenement. Het volledige programma met alle deelnemende ontwerpers zal in september bekend worden. 


The Greater Number

Het overkoepelende thema is dit jaar ‘The Greater Number’, een zoektocht naar het betere aantal. Met dit thema hoopt DDW deelnemende ontwerpers en partners te inspireren om hun visie te delen aan de hand van verschillende subthema’s rondom de pandemie, welzijnseconomie, het klimaat, inclusiviteit en het ontwerpveld.


Nieuwe visuele identiteit door thonik

DDW viert dit jaar haar twintigste verjaardag en viert dat met een nieuwe visuele identiteit die de komende tijd zal worden doorontwikkeld door het Amsterdamse thonik.