#Nieuws

10.01.2024

Handelsmissie Fietssector naar Ierland

Ben je actief in de fietssector? En heb je interesse in de Ierse markt? Meld je dan aan voor de handelsmissie naar Ierland.


De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert van 8 t/m 11 april 2024 een handelsmissie naar Ierland. Tijdens deze handelsmissie bezoek je de steden Dublin en Cork. Je krijgt de mogelijkheid om te netwerken en je komt alles te weten over de huidige ontwikkelingen en mogelijkheden in Ierland.


Ontwikkelingen in Ierland

Ierland wil de komende jaren meer burgers op de fiets krijgen. Ook wil het land de aanleg van een goede fietsinfrastructuur ontwikkelen.

De Ierse overheid stelt hiervoor in totaal € 360 miljoen per jaar beschikbaar. Dat betekent een bedrag van € 290 miljoen voor fietsen in de stad en nog eens € 70 miljoen per jaar voor de ontwikkeling van recreatieve Green Ways-projecten.


Voor wie?

Deze handelsmissie is voor bedrijven en organisaties in de fietssector die: 

  • kennis, diensten of producten bieden;

  • zoeken naar partners in Ierland om mee samen te werken.


Deelname

Deelname kost € 500 exclusief btw per organisatie (maximaal 2 deelnemers per organisatie). Bij meer dan 2 personen per organisatie betaalt u € 250 extra per persoon, exclusief btw.

De prijs is inclusief deelname aan de collectieve programmaonderdelen, collectief lokaal vervoer en lokale ondersteuning door de organisatie.


Vragen?

Heb je vragen over deze handelsmissie? Neem dan contact op met Daniel Tserepnin (Business Development Coördinator Ierland).

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert deze missie in samenwerking met de Nederlandse ambassade in Dublin en Dutch Cycling Embassy.