#Nieuws

23.09.2022

Is Designers Inc. jouw favoriete podcast? Stem!

Het is weer tijd voor de Dutch Podcast Awards. Tot en met 7 oktober kan iedereen z’n favoriete podcasts inzenden. Luister je graag naar onze podcast? Nomineer ons in de categorie Business!


De Dutch Podcast Awards is de onafhankelijke prijs voor podcasts in Nederland en wordt sinds 2018 jaarlijks uitgereikt. Initiatiefnemer is BNR Nieuwsradio. De nieuwszender geeft hiermee een ode aan de podcast en biedt makers een podium. De winnaars komen tot stand via stemmen van het publiek en een onafhankelijke vakjury.

Het afgelopen jaar werden maar liefst 80.000 stemmen uitgebracht. In 2022 zijn er 13 categorieën en is er zoals elk jaar de titel ‘Beste podcast van Nederland’. De winnaars worden op maandagavond 14 november bekendgemaakt, tijdens een officiële uitreiking in het Instituut voor Beeld & Geluid.


In Designers Inc. praat Roel Stavorinus met ontwerpers over de zakelijke kant van het ontwerpvak, over hun samenwerking met opdrachtgevers of elkaar, over strategie, ontwikkeling en groei en over hun eigen positionering en zichtbaarheid.


Designers Inc. is een initiatief van Roel Stavorinus en de BNO. De podcast wordt mede mogelijk gemaakt door het Pictoright Fonds en Roland Geelen.


Illustratie: Rob en Robin.