#Nieuws

07.09.2023

Meet Up rond circulair design en Hongkong

Ben je actief op circulair design gebied en heb je ambities in Azië? Kom dan naar de Meet Up van CreativeNL en RVO.


Tijdens een informele Meet Up georganiseerd door CreativeNL en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) krijg je inzicht in de mogelijkheden voor samenwerking met partners in Hongkong en word je op de hoogte gebracht van de missie die plaatsvindt tijdens de Business of Design Week 2023 van 28 november t/m 1 december.

Je krijgt informatie over de kansen en uitdagingen in de creatieve industrie in Hongkong (en China), evenals inzicht in de doelstellingen, afwegingen en verwachtingen met betrekking tot de samenwerking met het Hong Kong Design Centre en het uitwisselingsprogramma Game Changers. Bovendien wordt het programma van de vierdaagse missie bekendgemaakt.

Nederland is partnerland tijdens de Business of Design Week in Hongkong van 28 november t/m 1 december.


Sprekers

Aan het woord komen Arjen van den Berg, consul-generaal in Hongkong (online), Paula Kant (InvestHK, Brussel), een vertegenwoordiger van het Topteam Creatieve Industrie, Monique Knapen en Alice Wong (CreativeNL), en Laisy Deng (RVO).


Aanmelden

Meld je voor 12 september aan via onderstaand formulier (deelname is gratis).


Info

Datum: vrijdag 15 september 2023

Tijdstip: 10.00 – 12.00 uur, ontvangst vanaf 9.30 uur

Locatie: RVO, Prinses Beatrixlaan 2, Den Haag


Vragen?

Neem contact op met Monique Knapen (strategisch landenexpert China bij CreativeNL en projectleider voor Game Changers) via monique@creativenl.nl.